De nieuwe TECHKON SpectroDens is een alles kunnende, modern meetapparaat voor elke toepassing van prepress tot eindcontrole op papier. De SpectroDens is geschikt voor controle van de ‘proof’ in de Prepress.  Voor kwaliteitscontrole bij de drukpers. Bij leveringsinspectie van papier en drukwerk.  Metingen in een kleurlaboratorium. De SpectroDens is uitermate geschikt, ongeacht de toepassing.

Het combineert de kwaliteiten van een zeer nauwkeurige spectrofotometer en een gemakkelijk te gebruiken densitometer. Spectrale meting, dat wil zeggen de volledige kleurinformatie - de spectrale fingerprint van de kleur – nauwkeurig registreert. De gegevens worden geconverteerd naar meetgegevens voor beschrijvende analyse en weergave.

Het apparaat werkt strikt volgens de normen die gelden voor de grafische industrie. Het is bijzonder geschikt voor het uitwerken van de Ugra / FOGRA-media strip en schakelt makkelijk tussen colorimetrie zonder polarisatiefilter en dichtheidsmeting met filter, met een druk op de knop.

De meegeleverde Windows-software TECHKON SpectroConnect zorgt voor de verbinding tussen SpectroDens en de PC via de micro-USB connector of via de optionele WLAN module. Meetgegevens kunnen dus gemakkelijk worden bekeken en bewerkt op de PC.

| SpectroDens

Nieuw tijdperk van kleur metingen

Alles kunnende, modern meetapparaat

| Specificaties

Stroomvoorziening: 

Gewicht:

Afmeting:

Prijs:

Ingebouwde oplaadbare LiFePO4 batterij  (USB kabel inclusief), 10.000 metingen per volle

batterij

495 gram

62 x 50 x 185 mm

Basic € 3.390,-   Advanced €4.490,-   Premium € 5.590,-

© 2018 by Emma van Melzen. Proudly created with Wix.com

  • White LinkedIn Icon
  • White Youtube Icoon
  • White Facebook Icon